Skade tvinger rutineret Vendsyssel-spiller til stop

Den 29-årige midtbanespiller Kasper Povlsen sætter punktum for sin karriere efter at have døjet med en skade i mere end et år.

En genstridig skade, der har plaget den rutinerede Vendsyssel FF-spiller Kasper Povlsen i mere end et år, får nu den 29-årige fodboldspiller til at sige stop til fodbolden på topplan. 

Det oplyser Vendsyssel FF i en pressemeddelelse torsdag. 

- Det har været en svær beslutning, men det er det rigtige at gøre. Det har været et hårdt år, fordi jeg har kæmpet for at blive klar længe. Adskillige gange er jeg blevet sat tilbage, og derfor har jeg ikke kunnet komme i gang, siger Kasper Povlsen, der dermed sætter punktum for en karriere, der har budt på over 150 kampe i Superligaen.

- Jeg har fået sat det aftryk, jeg ville. Jeg har altid været den, jeg er. Det, du har set, er det, du har fået. Jeg er kommet langt i forhold til det, jeg selv havde turdet håbe på, da jeg startede med at spille fodbold, og synes, jeg har gjort det godt. Jeg har altid arbejdet hårdt for at nå mine mål, og jeg er stolt af det, jeg har opnået.

Vigtig spiller på og uden for banen

Cheftræner Jens Berthel Askou er ked af at miste en spiller, der på de indre linjer har været med til at præge kulturen i Vendsyssel FF.

- Det er altid trist at tage afsked med en spiller, som ufrivilligt må indstille karrieren. Vi har på grund af Kaspers skadesproblemer desværre ikke set det bedste fra ham på banen i hans tid i Vendsyssel FF. Til gengæld har vi uden for banen oplevet og haft stor glæde af et fantastisk positivt menneske, som hver eneste dag har givet en masse af sig selv til holdet og klubben, siger Jens Berthel Askou

- Kasper vil uden tvivl blive savnet i Vendsyssel FF, og vi ønsker ham alle det bedste for fremtiden. Jeg er sikker på, at Kasper lander solidt på begge ben i livet efter fodbolden, og at han bliver en kæmpe ressource for sin kommende arbejdsgiver.

Kasper Povlsen startede sin fodboldkarriere i Dronningborg Boldklub, inden turen som 14-årig gik til AGF. Det var i Aarhus-klubben den 29-årige midtbaneslider fik sin seniordebut og slog sit navn fast i dansk fodbold. Han kom til Vendsyssel FF i sommeren 2017, og nåede at optræde 13 gange for klubben.

- Det værste for en fodboldspiller er at måtte erkende, at kroppen ikke kan mere. Derfor er det ulykkeligt, at vi må sige farvel til Kasper Povlsen, der i en alt for ung alder må indstille sin karriere grundet skader. Han har fortjent en bedre skæbne og har altid været en fantastisk ambassadør for de klubber, han har repræsenteret, siger sportsdirektør i Vendsyssel FF, Glen Riddersholm.

Kasper Povlsen nåede at få 152 optrædener i Superligaen samt 43 ungdomslandskampe på alle landshold fra U16 til U21.


Seneste nyt

fra Nordjylland