Skader for millioner

Butiksejer Marianne Villadsen er blevet hårdt ramt af oversvømmelserne på havnekajen i Nørresundby.

Det har ikke været nok med sandsække foran Interiør Møbler i

Nørresundby.Da vandstanden steg i Limfjorden i går gik det hårdt ud over butikken.

- Jeg så for første gang skaderne her til morgen, og de var enorme. Der lå vand over alt på gulvet, og alle møbler var våde og lugtede af saltvand, fortæller Marianne Villadsen, der ejer Interiør Møbler på havnekajen i Nørresundby.

Inventar for mindst to millioner kroner er ødelagt.

- Lige nu har jeg det rigtig trælst. Det hele virker uoverskueligt, men vi bliver nødt til at tage fat, få ryddet op og få fjernet alt vand, fortæller Marianne Villadsen.

Hun har haft butikken i over 14 år, og det er første gang, at butikken er blevet totalt oversvømmet.

- Vi må tage problemerne, som de kommer. Jeg tror, at alt gulv skal brækkes op, og så må jeg sælge alt inventar til et kæmpe vandskade-salg, siger Marianne Villadsen.

Det virker uoverskueligt, for der er ikke nogen forsikringsfirmaer, der har ville forsikre butikken mod netop oversvømmelser, fordi den ligger hvor den gør.

Oveni er hun skuffet over manglende hjælp fra Aalborg Kommune. Marianne Villadsen forsøgte allerede torsdag at få kommunen til at ændre på flydespærringerne på kajen, fordi hun mente, at spærringerne ville betyde ekstra meget vand ind i butikken.

Hos Aalborg Kommuen afviser afdelingsleder i Teknik og Mijø Henrik Jess Jensen at spærringerne har haft betydning for Interiør Møbler.


Seneste nyt

fra Nordjylland