Skader tvinger VEB-profiler til afbud i skæbnekamp

 Skader tvinger VEB-profiler til afbud i skæbnekamp

Uheldene fortsætter med at drille Vendsyssel Elite Badminton. På tirsdag spiller VEB den første af to nedrykningskampe mod Horsens, og nordjyderne stiller op uden Tracey Hallam og Anup Sridhar.

Anup Sridhar pådrog sig en skade i foden, da han torsdag aften mødte Taufik Hidayat i anden runde af Swiss Super Series. Anup Sridhar blev i aftes undersøgt på sygehuset i Schweiz. Han flyver hjem til Indien i dag og skal scannes på sygehuset i Banglalore.

Tracey Hallam har været skadet i i over en måned. Hun har hverken spillet kampe eller turneringer siden EM for hold.

- Det fortæller alt om vores sæson, at vi skal undvære Anup og Tracey i udekampen på tirsdag i Horsens. Uheldene fortsætter med at vælte ned over os. Vi håber dog stadig, at begge spillere melder sig klar til returkampen tirsdag 25. marts i Arena Nord, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Han erkender, at opgøret mod Horsens nu bliver en mere jævnbyrdig affære, end VEB havde håbet.

- Det er klart, når vi stiller op uden vores bedste dame- og herresingle, men det er stadig min vurdering, at vi vinder 4-2. Det kræver dog, at alle spillere er på toppen. Er de ikke det, får vi problemer, vurderer Peter R. Jensen.

VEB stiller også op uden Rikke Olsen Siegemund. Træner Kenneth Larsen har vurderet, at hun endnu ikke er klar til kamp efter at have været skadet. Det betyder, at Qi Yu igen er at finde på VEB-holdet. Kineseren spiller damedouble med Mette van Dalm.

Horsens har foretaget en enkelt ændring på sit hold. Tommy Sørensen er flyttet over i mixeddouble. Det sker i håbet om, at han sammen med Nete Bramsen kan vinder over Christinna Pedersen og Casper Lund.

Til gengæld svækker det Horsens' herredouble, at Tommy Sørensen er væk. Leon Aabenhus spiller i stedet sammen med Christian Nielsen. De møder Robert Blair og Thomas Røjkjær.


Seneste nyt

fra Nordjylland