Skammen spillet væk i Aalborg

AaB's midtbanemotor Rasmus Würtz betegner sejren på 4-0 over Horsens i fodboldens SAS Liga som 'ufattelig vigtig'.

AaB's sæson indtil videre har været lidt af en prøvelse for fansene. Nordjyderne ligger fint i tabellen, men spiller elendigt på hjemmebane og kun takket være solide præstationer på udebane, er holdet tæt på medaljer.

Før Horsens-kampen var det kun de to absolute bundhold, Silkeborg og Vejle, der havde klaret sig dårligere i egen hule. Og med jemmebanenederlaget til Viborg på 0-2 fra sidste weekend frisk i baghovedet, var det nogle lettede AaB-spillere, der
søndag lod sig fejre af størstedelen af de 4560 mennesker, der var mødt op på Aalborg Stadion.

-Den her sejr er ufattelig vigtig. Vi var jo flove over os selv sidste weekend. Det var bare ikke godt nok mod Viborg, så vi vidste, at vi ikke måtte skuffe på hjemmebanen igen, sagde Rasmus Würtz, der er med i landstræner Morten Olsens trup til
EM-kvalifikationskampen i Spanien senere på måneden.

Med den lidt forkølede start på forårssæsonen vil Rasmus Würtz, trods de tre point mod Horsens, ikke tale alt for meget om AaB's muligheder for at hente medaljer.

- Målsætningen er stadig top-4, ikke andet. Det vigtigste er nu, at vi kan forbedre vores spil endnu mere. Mange på holdet spiller en god kamp i dag, og det kan vi forhåbentligt fortsætte med i de næste kampe, forklarede Rasmus Würtz.

AaB skal i næste runde på besøg hos OB, der ligger på tredjepladsen i tabellen - fire point foran
nordjyderne.

/ritzau/