Skatteforvaltningen samler sig på havnefronten i Aalborg

Foto: Sarah Christine Nørgaard / Ritzau Scanpix

Skatteforvaltningen i Aalborg samler 300 medarbejdere i et nyt lejemål i KMD-huset ved havnefronten.

De mange medarbejdere i Skat i Aalborg har indtil nu boet på tre forskellige adresser - Vestre Havnepromenade, Skibsbyggerivej og Lyngvej - men snart skærer skatteforvaltningen ned på dét antal.

Det sker, fordi Administrions- og Servicestyrelsen, der er en del af skatteforvaltningen, har indgået aftale om at leje lokaler med plads til 300 medarbejdere i KMD's hus på Lauritzens Plads på havnefronten. 

Læs også Ildebrand i SKAT i Aalborg: Flere kontorer brænder

Ifølge Claus Henrik Larsen, direktør for Administrations- og Servicestyrelsen, giver de nye og større lokaler mulighed for at skabe et attraktivt arbejdsmiljø for medarbejderne.

- Det giver rigtig god mening, at vi nu sikrer de nødvendige kvadratmeter i et moderne og velfungerende hus, siger Claus Henrik Larsen, der også glæder sig over, at lejemålet i KMD-huset kan udvides, hvis der bliver behov for det.

Behov for flere medarbejdere i Aalborg

En anden ny styrelse i skatteforvaltningen er Motorstyrelsen, der har hovedkontor i Aalborg. Her hilser direktør Jens Otto Størup aftalen velkommen. 

- Vi har et meget stort behov for flere medarbejdere i Aalborg. Derfor er det dejligt, at vi nu kan præsentere en løsning, der imødekommer vores behov. I hovedsædet i Aalborg har vi den største koncentration af medarbejdere, så jeg er meget glad for, at vi kan tilbyde vores nuværende og kommende medarbejdere attraktive fysiske rammer, siger han.

Skatteforvaltningen påbegynder flytningen til Lauritzens Plads sidst på året 2018. De syv nye styrelser, der blev etableret 1. juli, erstatter det tidligere SKAT, som nu er nedlagt. Sammen med to gamle styrelser, udgør de ni styrelser tilsammen den samlede danske skattefor-valtning.

Flere nyheder fra TV2 Nord