Skattepenge bliver forsinket

2.100 i Frederikshavn må vente på overskydende skat

En mindre gruppe borgere i Frederikshavn Kommune kommer måske til at vente nogle dage ekstra på udbetalingen af den overskydende skat for 2007.

På grund af en menneskelig fejl har Frederikshavn Kommune fået indberettet en forkert oplysning til det system, som sørger for at det offentlige ikke udbetaler beløb til borgerne, hvis der er restancer hos andre offentlige myndigheder.

- Indberetningsfejlen kan desværre få betydning for de borgere i Frederikshavn Kommune, der ikke skylder kommunen penge, men som har en saldo, hvor betalingsfristen endnu ikke er nået. Det drejer sig om cirka 2.100 borgere.

>b>forsinkelse på få dage

- I værste fald kan det for de pågældende betyde, at udbetalingen af den overskydende skat for 2007 bliver nogle dage forsinket, oplyser økonomichef Karsten Jørgensen fra Frederikshavn Kommune.

Som eksempel på, hvem, der kan blive ramt af en forsinket udbetaling af overskydende skat, kan nævnes borgere, der betaler for daginstitution.

SKAT begynder at udsende årsopgørelser for 2007 den 10. marts. Med disse følger også udbetalingerne af den overskydende skat for 2007.


Seneste nyt

fra Nordjylland