Skolebørn advares mod pædofil

Jetsmark Skole ved Pandrup og Nordjyllands Politi advarer nu mod en pædofil mandsperson, der i den seneste tid via Facebook har fået kontakt med flere af skolens yngste børn.

Forældre med tilknytning til Jetsmark Skole bliver nu opfordret til at tjekke deres børns computere og mobiltelefoner. Det fortæller TV2/Nord.

Claus Bay Petersen er far til en kun 9-årig pige på Jetsmark Skole, der er blevet kontaktet af den pædofile mand.

- Det har jeg det rigtig dårligt med. Da jeg fandt ud af det, sov jeg faktisk ikke hele natten. Det er dybt perverst. Det er nogle rigtig modbydelige beskeder, siger Claus Bay Petersen til TV2/Nord.

Efter datteren på Facebook først accepterede en venneanmodning fra ham, og dernæst udvekslede telefonnumre, begyndte stærkt ubehagelige sms-er, mms-er, og indtalte beskeder at vælte ind.

I en mail til skolelederen advarer Nærpolitiet i Pandrup mod manden, der bekrives som aktiv pædofil.

- Jeg kan sige så meget, at vi har nogen spor i sagen, som vi efterforsker, og så må vi se, hvor vi ender, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Peter Skovbak, der ikke ønsker at komme med yderligere oplysninger af frygt for at ødelægge spor.

- Der er anledning til at være særligt opmærksom lige nu. Der er mange børn på Skolecenteret Jetsmark, der er facebookven med en, de ikke burde være ven med, siger Lars Hviid Pilgaard, der er leder af Skolecenter Jetsmark.

Den pædofile mand udgiver sig for at hedde Ditte Jensen på Facebook. Efter at have været i telefonisk kontakt til en af pigerne, skønnes han at være 50-60 år, hedder det i advarslen.

Hvis en elev har givet sit telefonnummer videre til den pædofile, skal telefonnummeret skiftes, råder politiet.


Seneste nyt

fra Nordjylland