Skoleelever fanget i Tyrkiet

En skoleklasse fra Aalborg er lige nu strandet i Tyrkiet i forbindelse med rejseselskabet Tyrkiet Ekspertens Konkurs. På grund af travlhed i efterårsferien er det stadig usikkert, hvornår de kan komme hjem

Samtidig kan en del nordjyske turister, som skulle have været afsted fra Aalborg Lufthavn til Tyrkiet i går godt vinke farvel til deres efterårsferie. Deres fly kom aldrig afsted.

Gruppen af elever som er strandet i Tyrkiet kommer fra Aalborghus Gymnasium og består af 25 elever og to lærere. Hjemme i Aalborg kan de pårørende kun vente på, at der kommer en afklaring om, hvordan de unge kommer hjem.

Tina Ochsendorf er mor til Mark, en af de nordjyske elever, som det konkursramte rejsebureau har efterladt i Tyrkiet, og hun siger, at det er hårdt at sidde hjemme i Aalborg og ikke vide, hvad der sker og hvornår de unge kommer hjem.

Tyrkiet Ekspertens konkurs efterlod også strandede feriegæster i Aalborg. En storfamilie på 33 blev i aftes indlogeret på vandrerhjem i Aalborg, fordi de ikke kunne komme med flyet fra Aalborg til Tyrkiet.


Seneste nyt

fra Nordjylland