Skoleelever laver flere hundrede meter guirlande

Anden og tredje klasse på Bindslev Skole har klippet guirlander for at hjælpe TV2 Nord og Nordjylland med at slå en verdensrekord.

På TV2 Nord er der i december en julekonkurrence, hvor stationen sammen med nordjyderne forsøger at lave verdens længste guirlande. Den skal være cirka fire kilometer lang.

Mange seere har allerede sendt guirlander ind, som de har sat deres eget præg på. TV2 Nord har både modtaget en hæklet guirlande og en der er lavet af boble-plast. Men også de helt traditionelle.

På Bindslev Skole besluttede anden og tredje klasse, at de ville hjælpe TV2 Nord med at nå de fire kilometer. De har klippet og klistret i hele december, og fredag kunne de aflevere flere hundrede meter til TV2 Nord.

- Jeg havde set, at I samler guirlander ind. Og vi har lavet rigtig mange guirlander her i december. Vi har nok til at fylde flere klasselokaler. Så jeg spurgte klasserne, om de havde lyst til at være med i jeres konkurrence, og den var de med på med det samme, siger klassernes lærer Sonja Rømer.

Alle der sender guirlander ind til TV2 Nord deltager i lodtrækningen om et gavekort på en rejse for to til Tenerife til en værdi af næsten 12000 kroner. Vinderen bliver fundet den 17. december, så du kan stadig nå at deltage i konkurrencen ved at sende din guirlande til Søparken 4, 9440 Aabybro.


Seneste nyt

fra Nordjylland