Skolemesterskab i bordtennis var et hit

350 børn fordelt på 14 skoleklasse dystede til skolernes kommunemesterskab i bordtennis i Hjørring som optakt til danmarksmesterskaberne.

Lørdag går det løs til DM i bordtennis i Hjørring, men allerede fredag blev der varmet op til det store sportsevent, da skolerne i Hjørring-kommune var inviteret til kommunemesterskaber i Vendia Hallerne.

Eventet endte med at blive et kæmpe hit blandt børnene, da cirka 350 skoleelever fordelt på 14 klasser dukkede op.

- Det har været rigtig hyggeligt. Man får også mødt en masse nye mennesker, siger Julie Kongerslev, der går i 7. klasse på Bagterpskolen i Hjørring.

Hendes veninde stemmer i.

- Det har været meget sjovt, men det har også været lidt svært. Der er en masse nye mennesker her, som man bliver venner med, lyder det fra Julie Krog, der ligeledes går i 7. klasse på Bagterpskolen.

 
 
Foto: Steven Vikkelsø Andersen

Uventet stor deltagelse

Skolemesterskaberne er arrangeret af bordtennisklubben B75, der holder til i Hjørring. Inden eventets start regnede man kun med, at der ville komme mellem 50-70 skoleelever. 

- Det er jo helt fantastisk, at der er dukket så mange op. Vi havde ikke regnet med, at der ville komme så mange, men nu står vi her med 350 børn og 14 skoleklasser. Og det er ærlig talt mange flere, end vi havde regnet med. De ser ud til at have det rigtig sjovt, og vi kæmper alt det, vi kan, for at følge med her, siger stævneleder og næstformand i B75, Daniel Christensen.

 
 
Foto: Steven Vikkelsø Andersen

Opvarmning til DM i bordtennis

Eleverne til stævnet kom fra skoler i hele Hjørring Kommune og var et frivilligt tilbud til skolerne. 

Skolemesterskabet blev afholdt umiddelbart inden, der skulle spilles kvalifikationskampe til DM i bordtennis, inden det for alvor går i gang til danmarksmesterskaberne lørdag morgen.

- Vi afholdte stævnet her, dels fordi vi har danske mesterskaber her i weekenden. Og så tænkte vi, at det var en oplagt mulighed at afholde det her, når vi har en masse border. Men ellers synes vi bare, det er sjovt at lave noget for de unge mennesker. Det. synes vi. er en vigtig opgave, siger Daniel Christensen.

DM i bordtennis starter lørdag klokken 9, og der spilles finaler klokken 12 søndag. Der er præmieoverrækkelse klokken 16 søndag.

De nordjyske spillere, der deltager til DM, er Jens Rosenbaum, Ivik Nielsen, Martin Lund Nielsen, Daniel Christensen, Morten Iskov og Xenia Rindom.

 
 
Foto: Steven Vikkelsø Andersen

Seneste nyt

fra Nordjylland