Skud affyret ved pizzeria i Aalborg

Skudepisode i det nordjyske. En person er sluppet uskadt, efter at der blev affyret flere skud fra en bil. OPDATERET kl. 08.30

Der er tirsdag aften blevet affyret adskillige skud mod en person ved et pizzeria i Aalborg. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Sagen er nu hos politikommisær Jørgen Birger Jensen ved Nordjyllands Politi. Og han bekræfter, at der er skudt for at ramme. Desuden siger han, at politiet har en konkret person, de mistænker og efterlyser. Det er dog for tidligt at bekræfte, hvem det er. Men det er en, der har relation til familiens pizzaria.

Episoden, der foregik i aftes, tages yderst alvorligt.

- Der er affyret tre til fire skud fra en bil, fortæller politiets vagtchef Åge Pedersen til Ritzau.

Personen er sluppet uskadt fra skudepisoden, der fandt sted omkring klokken 18.40 i nærheden af Østre Anlæg i den nordjyske by. Nordjyllands Politi oplyser onsdag morgen, at de stadig ikke ved, hvem der har affyret skuddene.

- Det er ikke banderelateret. Det er formentligt noget internt familiemæssigt, siger vagtchef Poul Badsbjerg.

Personen, som blev beskudt, er 29 år gammel.

Det er ikke første gang, at pizzeriaet har været udsat for ubehageligheder. Stedet blev udsat for groft hærværk natten til 30. december sidste år. Der var massive ødelæggelser efter eksplosioner - formentligt fra rørbomber.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland