Skuddrama i Skagen

To unge mænd blev beskudt, da de kørte rundt i deres bil i nat i Skagen.

Skuddramaet fandt sted kort efter midnat, da de to unge mænd på 18 år kørte rundt i området omkring Skagavej.

Pludselig stod to ukendte personer ved bilen og affyrede adskillige skud mod bilen.

Flere af skuddene ramte forskærmen og det ene fordæk på bilen, mens de to unge mænd ikke blev ramt.

- Det er en alvorlig sag, som vi lige nu står på bar bund i. Vi ved blot, at de to unge mænd er dybt chokerede over det, der skete, og de mener ikke, de på nogen måde skulle have gjort noget, der skulle gøre dem til skydeskive for noget, siger vicepolitikommissær Sten Hørlyck, Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi oplyser, at de to 18-årige ikke tidligere har været i politiets søgelys, og ordensmagten har da heller ikke andet bud på skyderiet end, at gerningsmændene må have forvekslet de to med nogle andre.

Der er tale om mellem seks og syv skud, der har ramt bilen, og politiet vurderer umiddelbart, at der er skudt med et automatvåben.

De to 18-årige har fortalt politiet, at der pludselig står to ukendte personer ved siden af bilen, en mindre grå bil.

Det er dog en beboer i området, der i løbet af torsdagen henvender sig til politiet og fortæller om skyderiet. Han tror, at det han hørte ved midnatstid var fyrværkeri, men finder så ud af torsdag, at der er skudhuller i en bil.

De to 18-årige anmelder ikke selv den voldsomme episode, ifølge politiet fordi de to er chokerede.

Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med folk, der måtte have set eller hørt noget i området omkring Skagavej og Mosegårdsvej mellem klokken 24 og halv et i nat.


Seneste nyt

fra Nordjylland