Slagsbrødre anholdt igen, og igen, og igen

To unge blev anholdt tre gange på et døgn (arkivfoto: Per Frank Paulsen) Foto: Per Frank Paulsen (Arkivfoto)

De to mænd der torsdag ræsede rundt på en fodboldbane i Tornby, har tilsyneladende ualmindeligt svært ved at undvære detentionen.

De to blev i forbindelse med dødskørslen anholdt, føreren sigtet for spirituskørsel, og begge havnede i detentionen på Politigården i Aalborg.

- Nu regnede vi jo selvfølgelig med, at de to unge herrer kunne opføre sig ordentligt, så derfor blev de løsladt efter afrusning og endt afhøring næste formiddag klokken 10.26, forklarer vagtchef Frank Liltorp fra Nordjyllands Politi i Aalborg.

Men to timer senere ringede bekymrede borgere fra Frederikstorv i Aalborg. Der var et slagsmål igang. Politiet sendte patruljer til stedet og minsandten ikke, om det var præcis de samme to mænd igen.
Påny blev begge anholdt, kørt i detentionen. Denne gang sigtede for gadeuorden og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen .

- Fire timer senere vurderer vi, at de unge er klar til at blive lukket ud i samfundet, så lidt over klokken seks fredag aften, lukker vi dem ud for anden gang, forklarer vagtchefen.

Nu regnede de fleste nok med, at de unge mænd havde lært lektien.
Og politiet håbede på, at de kunne rette deres fokus mod de øvrige politiopgaver, som ventede på listen. Desværre skulle alle kort efter blive klogere.

- Der går præcis to timer, så kommer der en ny anmeldelse fra Frederikstorv. Igen er der slagsmål. Og hvor ufatteligt det end lyder, mødes kollegerne endnu engang af de selvsamme unge mænd, småklukker Frank Liltorp.

Begge bliver anholdt for tredje gang på et døgn og anbragt i detentionen.
Politiet overvejer om de kan lukkes ud her lørdag morgen:

- Med det antal timer som de fyre har kostet politiet og samfundet kan man ind imellem ønske, at vi bare kunne slippe den ene ud i Store Vildmose og den anden nede i Lille Vildmose. Så var der da tid til at være politimand for andre et stykke tid, slutter Frank Liltorp.

De to unge mænd stammer begge fra Hirtshals.
Den ene er 19 år og den anden 21.

Har du et godt tip?