Slagsmål udviklede sig til knivstik på Limfjordsbroen

Foto: Foto: Per Frank Paulsen

To unge slagsbrødre var i nat gået hvert til sit. Alligevel endte det med, at en 24-årig mand stak en 23-årig mand i maven med en kniv.

En 23-årig mand fra Nørresundby blev i nat stukket to gange i maveregionen af en 24-årig gerningsmand. Den forurettede er uden for livsfare. De to unge mænd havde tidligere på natten – omkring klokken halv fem – været oppe at slås ved Jomfru Ane Gade i Aalborg.

- En patrulje stopper slagsmålet, de får en bøde hver, og de bliver sendt i hver sin retning, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Vagn.

Men omkring 20 minutter senere bliver den 23-årige mand og hans kammerat indhentet af den 24-årige, der i mellemtiden har fået fat på en kniv. Lige på den anden side af broen til Nørresundbysiden stikker den 24-årige den 23-årige to gange i maveregionen.

Den 24-årige er nu i politiets varetægt, og han vil senere lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet kræver ham varetægtsfængslet. Han sigtes for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter".

En mindre del af Limfjordsbroen var i nat kortvarigt afspærret, mens politiets hunde undersøgte området.