Slagterelev til DM

Slagterelev Martin Bager Hansen har kvalificeret sig til de danske mesterskaber i Skills.

Som detailslagterelev deltog han i september 2011 i de regionale mesterskaber i Skills, hvor et sikkert udskæringsarbejde og en økonomisk udnyttelse af råvarerne gav ham en flot andenplads.

Den placering betød, at Martin Bager Hansen skal med til DM i Skills, som er erhvervsskolernes årlige mesterskab. De afvikles i Odense 26.-28. januar.

Martin Bager Hansen tager udfordringen med ro:

- Jeg kan det hele på rygraden, så der er ingen grund til at have sommerfugle i maven. Det er også rygtedes, at jeg skal til DM, så der er mange kunder, der kommer og ønsker mig held og lykke.

Martin er den ene af fire elever fra Tech College Aalborg, der skal deltage i DM i Skills. Foruden Martin Bager Hansen deltager detailslagter Thomas Lund Pedersen, elektriker Magnus Lund Jensen, og smed Ditte Andersen.

De fire kommer ikke til at mangle opbakning. Tech College Aalborg har hyret 12 busser til at fragte omkring 750 elever til mesterskaberne i Odense, så lydkulissen skulle være på plads, når det gælder om at præstere det ypperste inden for faget.

Martin Bager Hansen går på Food College Aalborg og er i lære hos Mesterslagteren i Saltum v. slagtermester Mette Christensen.

Vinderne af de forskellige fagdiscipliner går videre til håndværkermesterskaberne Worldskills.


Seneste nyt

fra Nordjylland