Slagteri-brand koster 800.000

Foto: Camilla Schiøler, TV MIDTVEST

Branden på Tican i Thisted mandag koster slagteriet 800.000 kroner i mistet produktion. Medarbejderne skal de kommende dage forsøge at indhente det tabte.

Da der mandag eftermiddag udbrød brand på slagteriet Tican i Thisted var skaderne begrænsede, men det bliver alligevel en bekostelig affære. Det skriver TV MIDTVEST.

Produktionen måtte nemlig afbrydes i halvanden time og 200 svin måtte kasseres som følge af branden. De 200 grise lå på grund af branden for længe i et varmtvandsbassin, og derfor blev de uegnede til produktion. Den udgift står slagteriet i 200.000 kroner. Afbrydelsen i produktionen koster 100.000 kroner.

Dertil kommer at slagteriet kom bagud med slagtningen af 500 svin. Det er en pukkel, der skal indhentes i de kommende dage, og det overarbejde, der kræves i den sammenhæng, udløser en udgift på 500.000 kroner.

Direktør på Tican Ove Thejls oplyser til TV MIDTVEST at det var en overophedet vakuumpumpe, der var skyld i branden, der gav brandskader i et teknikrum og nogle få kvadratmeter af taget.

Forsiden lige nu