Slut med konservative i Jammerbugt

Søren Brink har i flere år siddet som den eneste konservative byrådspolitiker i Jammerbugt, men nu er det slut. Han skifter parti til Venstre.

Det er endnu så nyt, at Søren Brink stadig står som konservativt medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune på sin facebookprofil. Men det er slut nu. I søndags meldte Søren Brink sig ud af Det Konservative Folkeparti til fordel for et medlemskab i Venstre.

- Det handler primært om landspolitik. Jeg kan ikke længere identificere mig med politikken på landsplan. Og så er der nok at lave, når man samtidig driver en virksomhed ved siden af og har et privatliv, siger Søren Brink.

Søren Brink blev for få måneder siden genvalgt som konservativt byrådsmedlem i Jammerbugt Kommune, men han har været den eneste repræsentant for partiet i alle godt fire år. Skiftet har da også givet nogle negative kommentarer fra vælgerne.

- I bund og grund er det (Partiskiftet red.) ikke okay, men det er sådan, virkeligheden er, og det er personen, der er valgt. Derfor er det også mig, der fortsætter i kommunalpolitikken, siger Søren Brink.

Den nyklækkede venstremand føler sig godt taget imod i sit nye parti og Venstres gruppe i Jammerbugt Kommune.

- Jeg synes, det er Venstre, som fører den politik, som Jammerbugt Kommune har brug for, siger Søren Brink.


Seneste nyt

fra Nordjylland