SMS sikrede Lotto-gevinst på 6 millioner til nordjysk ægtepar

Foto: Danske Spil

”Vil du købe to LynLotto’er med hjem”, stod der i sms’en til konen, der var ude at handle. Nu kan de kalde sig Lotto-millionærer.

Et nordjysk ægtepar blev den 19. marts 6.203.572 millioner kroner rigere, det var en sms der afgjorde om ægteparret blev millionære eller ej, det skriver Danske Spil. 

- Vil du købe to LynLotto’er med hjem, skrev manden. 

- Årh, tænkte jeg. Jeg havde lige købt ind og orkede ikke ind i butikken igen. Men jeg stoppede på tanken på vej hjem og købte de to LynLotto’er, fortæller den nordjyske kvinde.

Årh, tænkte jeg. Jeg havde lige købt ind og orkede ikke ind i butikken igen.

Det fortryder hun næppe i dag. For det ekstra stop på Q8 i Hjørring viste sig søndag formiddag at være både tid og penge værd. Her tjekkede det nordjyske ægtepar vindertallene på tekst-tv.

- Det var surrealistisk. Og overvældende. Vi troede ikke på det. Efter at have rystet og grædt lidt sammen tog vi ned for at præmiesøge spillet, fortæller kvinden.

6.203.572 kroner var den ene LynLotto værd. Så var det ellers bare hjem og gemme kvitteringen godt, indtil de kunne komme i banken mandag formiddag. Senere søndag besøgte de noget familie, og her blev kuponerne lige tjekket igen.

Det heldige ægtepar ønsker at være anonyme, men de vil godt fortælle, at de er i 50’erne og fra Hjørring. Nu er der gået lidt over en uge, siden de blev Lotto-millionærer.

- Vi løber ikke rundt uden hovederne mere, griner hun og fortæller, at der var ekstra store påskeæg til hele familien – ikke nødvendigvis i form af chokolade.

I første omgang har de takket ja til økonomisk rådgivning fra Danske Spil. Et tilbud, der gives til alle, som vinder over 1,5 millioner kroner. De har dog allerede lidt tanker om, hvad de vil bruge pengene på.

- Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe vores børn godt på vej. Vi vil også sætte hus i stand. Og så skal vi nok også på en god ferie og ellers forsøde tilværelsen  siger hun. 

Flere nyheder fra TV2 Nord