SMS'er skaber øget frygt for ballade ved demonstration

Imam i København opfordrer dog til, at man bliver væk.

Muslimer i hele Danmark opfordres til at tage til Aalborg i morgen for at deltage i en moddemonstration mod den demonstration, som blandt andre Stop Islamiseringen af Danmark står bag i morgen eftermiddag. Men imam Abdul Wahid Pedersen på Indre Nørrebro i København opfordrer folk til at blive væk. Det oplyser NORDJYSKE Medier.

"Vågn op og forsvar vores elskede profet", hedder det blandt andet i den ene sms, der appellerer til muslimer om at forhindre Stop Islamiseringen i at gå rundt med portrætter af Profeten Muhammed i forbindelse med demonstrationen.

Det øger frygten for, at der opstår konfrontationer i Aalborg gader, men i fredagsbønnen i eftermiddag på Indre Nørrebro opfordrede imam Abdul Wahid Pedersen muslimerne om at lade være med at tage til Aalborg.

- Der er ingen grund til, at folk sætter sig ind i en bil og kører til Nordjylland og er med til at optrappe en situation. For så er der nogen i Aalborg, der vil klappe i deres hænder. Det er ikke ballade, vi har brug for. Vi skal i stedet have en god fremadrettet debat, siger Abdul Wahid Pedersen til NORDJYSKE.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland