Snak med os, Lynge

På vegne af Vesttribunen har Simon Gregersen sendt et åbent brev til AaBs sportsdirektør, Lynge Jacobsen, hvori han opfordrer til dialog.

Siden AaB hjemme tog imod FCK den 6. marts har der været stor debat om fansnes opførsel. Og siden hen har flere fanfraktioner for de største fodboldklubber i Danmark valgt at boykotte flere kampe.

Dette skete blandt andet i AaBs kamp mod Lyngby BK i søndag, hvor flere AaB fangrupper boykottede kampen. Men nu opfordrer Vesttribunens talsmand Simon Gregersen til dialog.

- Lad os, først og fremmest, fastslå at den opførsel, som FCK medrejsende tilskuere lagde for dagen, var langt over grænsen, kritisabel og problematisk. Derfor foreslår vi nu, at vi i fællesskab finder en løsning, der er mere holdbar og spiselig for alle parter. I denne sammenhæng kunne man forstille sig "round-table" debat, der inkluderer repræsentanter fra klubbens ledelse, sikkerhedspersonale, politi, eksperter på området og - sidst men absolut ikke mindst -
repræsentanter fra de aktive fans (såvel officielle som uofficielle), der berøres af disse tiltag, skriver Simon Gregersen i brevet.

I et åbent brev til Lynge Jacobsen skriver Simon Gregersen blandt andet, at han ikke forstår, hvorfor AaBs fans skal straffes for FCKs problemer.

- Fans af de andre 4 klubber skal registreres som følge af en episode der involverede folk med FCKrelationer. Hvorfor dog det? For at "please" FCK?, skriver Simon Gregersen.

Og han afslutter brevet med håb om yderligere dialog.

- Med forhåbninger om en konstruktiv og dialog-baseret fremtid takker jeg af for nu og venter i spænding dit
svar, skriver Simon Gregersen.

Du kan læse det åbne brev her.


Seneste nyt

fra Nordjylland