Sne-stridigheder i forening

Kaos i en af Hjørrings største grundejerforeninger. Grundejerforeningen har overtaget snerydningen, da kommunen ikke længere vil. Men ikke alle grundejere vil være med til det. Og de har ret til at sige nej - slår kommunen nu fast.

Der var smuk vintersol i et villakvarter i Hjørring, men under idyllen er der krig.

Da Hjørring kommune droppede snerydningen i kvarteret tog Grundejerforeningen Østerhøjgaard over. Det var dog ikke alle, der ville være med. Tre medlemmer nægtede. Grundejerforeningen truede med inkasso, så de tre borgere meldte sig ud, og sagen endte i kommunens teknik og miljøudvalg.

De slog fast, at de tre skal være medlemmer af grundejerforeningen, men omvendt kan foreningen ikke pålægge de tre, at betale til snerydningen.

Det er ikke de 200 kroner til snerydninger, der har fået de tre til at sige fra. De frygter følgerne. For den der påtager sig ansvaret for snerydningen har pligt til at sørge for, at det er gjort ordentligt, og bare en enkelt erstatningssag kan koste millioner.

Grundejerforeningen mener, at de overreagerer, og den samlede bestyrelse går nu i protest. Indtil der er fundet en løsning, så bliver der ikke ryddet sne på Grundejerforeningens Østerhøjgaards veje.


Seneste nyt

fra Nordjylland