"Sneen" falder: Den vildeste J-dag nogensinde

Den første fredag i november lanceres årets julebryg, hvilket traditionen tro bliver fejret med rigtig mange øl i gaden i Aalborg.

Øl, øl og øl. Der er en ting på menuen i Jomfru Ane Gade i Aalborg fredag aften. Den første fredag i november byder nemlig på J-dag, som er den dag, hvor årets julebryg finder vej ud til tørstige ganer. Julebryggen og fejringen af J-dag er den største, gaden nogensinde har oplevet, og det giver fulde huse. 

quote Jeg har både været bartender og brand-manager herinde i et godt stykke tid, og jeg vil helt klart sige, at det her det er den vildeste j-dag, jeg nogensinde har set. 

Kristian Jakobsen, talsmand for gaden

- Jeg har både været bartender og brand-manager herinde i et godt stykke tid, og jeg vil helt klart sige, at det her det er den vildeste j-dag, jeg nogensinde har set, siger Kristian Jakobsen, talsmand for gaden og brandingmedarbejder. 

I år kan man opleve det største set-up, som gaden nogensinde har haft. Et liveband spiller op til fest fra et stillads højt hævet over gaden. Der er nissepiger, sne og masser af juleglæde at finde, hvis man svinger forbi fredag aften.  

Hvis du ikke havde tid til at være der selv, så kan du her se, hvordan det så ud, da juleøllen blev frigivet og sneen faldt. 

TV2 Nords reporter Mogens Jørgensen fangede dette øjeblik tidligere på dagen, da nogle unge mennesker havde taget juleglæderne på forskud. De havde selv sørget for et juletræ, der var taget med hele vejen fra København. De var nemlig kommet helt fra det sjællandske for at fejre dagen i det nordjyske. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland