Snemand sendt til TV2/Nord hitter på Facebook

Næsten 20.000 synes godt om en frossen kopi af Disney-figur fra filmen Frost.

Som det sig hører og bør, kastede mange nordjyder sig ud i den ædle kunst at lave snemænd, da snevejret fredag og hele weekenden ramte Nordjylland.

Rigtig mange sendte deres kunstværker ind til TV2/Nord via email og Facebook, men kun en blev et viralt hit.

Fra fredag eftermiddag og hele weekenden igennem har man kunnet følge med i hvordan flere, endne flere og pludselig RIGTIG mange havde "synes godt om" et billede indsendt af Maria Ravn Pedersen.

Mandag klokken 9.56 har 19.906 personer tilkendegivet deres begejstring for billedet, der er en sne-kopi af den animerede snemand Olaf fra Disney-filmen Frost fra 2013.

 

 

 

 

Billedet har fået TV2/Nords Facebook til at eksplodere og den rækkevidde vi normalt opnår med vores opslag om nordjyske nyheder, billeder bag om kammeraet og meget andet er mangedoblet ved hjælp af Maria Ravn Pedersens billede, der er en del af et stort album med seerbilleder fra snevejret.

Blandt de pt. 566 kommentarer findes langt fra kun nordjyske røster og billedet har bredt sig ud over landegrænserne, så man kan læse tysk, fransk og svensk begejstring over Maria Ravn Pedersens flotte kopi af Disney-figuren.


Seneste nyt

fra Nordjylland