Snyd helt uden straf

[size=3]Den unge erhvervsmand Per Barslund fra Hobro har snydt en lang række mennesker ved at sælge dem ulovligt stiftede selskaber. [/size]

Et af ofrene er Jesper Nielsen, der nu bor i Roskilde.

- Han sagde til mig, at hvis det her ikke var lovligt, så havde han mange kunder, der var i problemer, fortæller Jesper Nielsen til Nordjyske.

Nøjagtig som de andre købere, troede Jesper Nielsen, at han kom godt i gang med at drive egen virksomhed ved et købe et selskab af ApS Fabrikken på Hegedalsvej i Hobro.

Men kort tid efter, at Jesper Nielsen og de øvrige købere fik overdraget deres såkaldte skuffeselskaber, blev deres nyindkøbte selskab tvangsopløst af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

- Han har efterladt en stribe af katastrofer for de mennesker, han har snydt, siger advokat Preben Bang Henriksen, der er specialiseret i selskabsdannelse, til Nordjyske.

Per Barslund stiftede ikke færre end 32 selskaber ulovligt sidste år. Han solgte dem for 4.000 kroner stykket, og dokumenterne i sagen viser ifølge Preben Bang Henriksen, at Per Barslund har begået bedrageri ved bevidst at sælge værdiløse selskaber.

Han er derfor rystet over, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen ikke har politianmeldt Per Barslund.


Seneste nyt

fra Nordjylland