Sodproblemer i Terndrup igen igen

Borgerne i Terndrup døjer med sodnedfald fra varmeværket igen. Denne gang er det forsikringsselskabet, der ifølge en borger tøver med at betale erstatning.

I december 2009 og januar 2010 faldt der mystisk sod over tagene i Terndrup. Den gang varede det lang tid før man fandt ud af, at det var varmeværket der var synderen. Denne gang er det varmeværkets nye forsikringselskab der ifølge Jørgen Pedersen er svære at lokke ud af busken. Jørgen Pedersen kan se sod på sit tag igen.

-Der har været udslip to gange i september og senest her den 31. oktober, fortæller Jørgen Pedersen til TV2/Nord

Jørgen Pedersen har henvendt sig til Gjensidige Forsikring tilbage fra 27. september og flere gange siden.

-Sidst ringede jeg for fjorten dage siden, hvor ham jeg snakkede med lovede at vende tilbage, men jeg har stadig intet hørt.
I foråret fik Jørgen Pedersen renset sit tag første gang, og det vil han gerne igen. Forsikringselskabet fortæller til TV2/Nord at de er  i gang med processen.

-Vi er i gang med at indsamle oplysninger fra varmeværket, men samtidigt har vi bedt om noget dokumentation fra den skadeslidte, og det har vi ikke fået endnu. Vi regner dog med, at en taksator skal på sagen i næste uge, fortæller Birgit Madsen, Skadechef hos Gjensidige Forsikring


Seneste nyt

fra Nordjylland