Sømanden Anders blev ramt af Amors pil i DSB: Nu efterlyser han sin drømmekvinde

På en togtur fra Aalborg Vestby onsdag aften tabte sømanden Anders sit hjerte til en pige. Nu efterlyses hun både af ham og DSB.

Er kærlighed ved første blik blot en kliché, eller er det faktisk muligt at falde pladask for en person, man kun har haft øjenkontakt med?

Spørger man sømanden Anders, som tog toget fra Aalborg Vestby onsdag aften klokken 20:16, så er det muligt. Han blev nemlig helt blød i knæene, idet han steg på toget – på en og samme tid, som en mørkhåret pige.

- Jeg er en fortabt sømand, som har tabt mit hjerte i et af jeres toge til en pige. Vi fik øjenkontakt op til flere gange, og der kom da også et forsigtigt smil fra hende.

Det skriver Anders til DSB på Facebook. Han havde nemlig tilsyneladende ikke modet til at tage kontakt til pigen, og det fortryder han nu. Derfor har han sat en efterlysning i gang, og håber, at DSB kan hjælpe ham med at finde frem til drømmekvinden.

- Jeg vil droppe at købe en bil og køre med jer resten af mit liv, hvis I vil hjælpe mig med at finde hende igen, skriver Anders til DSB.

Pigen, som Anders tabte sit hjerte til, stod af i Sindal sammen med en veninde. Hun har mørkt hår og var iført en blå kjole, med noget der lignede blomster.

Er det dig, Anders leder efter, eller ved du, hvem det kunne være, så kontakt DSB, som netop har sat efterlysningen efter sømandens drømmekvinde i gang.

Se DSB's opslag på Facebook her:


Seneste nyt

fra Nordjylland