Sognepræst: Kirkekulturuge var en succes

Kunstneren Kirsten Gitz-Johansen gemmer sig bag træmasken. Hun står bag billedeserien i baggrunden Al livs begyndelse. Manden hedder Filip Niels Stehr-Rasmussen, han har skrevet et digt til billedserien. Foto: Lise Therkildsen

Bonderøven tiltrak mange unge mænd til sit foredrag tirsdag eftermiddag. Foto: Lise Therkildsen

Dario Campeottos fløjlsbløde stemme tiltrak mange modne kvinder til sin skønsang. Foto: Lise Therkildsen

1 af 3

Sognepræst ved Nørre Sundby kirke kalder kirkekulturugen 2016 en succes, trods aflysninger undervejs.

Dario Campeotto, Bonderøven og Paula Larrain, Kirkekulturugen i Nørre Sundby kom vidt omkring med mange forskellige gæster, der tiltrak et bredt publikum. Det, at nå ud til en bred skare af mennesker, er målet med den årlige kirkekulturuge fortæller sognepræsten i Nørre Sundby.

- Vi gør det her for at nå en bred skare af mennesker også dem vi ikke normalt møder på forreste række i kirken, siger sognepræst i Nørre Sundby, Karin Kristensen.

Der var mange unge mænd, der onsdag mødte op for at høre Bonderøven fortælle om at leve af naturen, hvorimod et var modne kvinder der mødte op tirsdag for at lytte til sød musik fra Dario Campeotto.

Årets arrangement fik mellem 1500 og 2000 besøgende, hvilket ligger meget godt i snit med antallet af besøgende de seneste år. Ugens sidste arrangement er en koncert søndag klokken 4. Koncerten skulle have været med sangeren James Samson og Århus Gospel kor, det blev dog ændret i tirsdags.  

Sangeren aflyste i tirsdags på trods af en formel kontrakt var under skrevet. Han ville hellere deltage i et prøveforløb i Cirkus Arena end komme til Nørre Sundby og slutte kirkekulturugen. Koncerten bliver dog gennemført med de glade toner fra Århus Gospel kor. 

Det er allerede nu besluttet at kirkekulturugen kommer igen til næste år. 

Flere nyheder fra TV2 Nord