Solen skinner på Jylland til vinter

SAS præsenterer her til formiddag to nye destinationer til Spanien. Billund og Aalborg får hver en direkte rute til Malaga, mens rejsende fra Københavns Lufthavn får en rute til Las Palmas.

Dermed kan jyderne for første gang flyve med SAS direkte på ferie i vintersæsonen. Det skriver Jyske Mediers rejsesite.

- Allerede nu kan vi se, at jyderne har taget godt imod vores nye sommerruter fra Billund og Aalborg. Derfor giver vi de jyske passagerer en ugentlig afgang til Malaga om lørdagen den kommende vinter, siger Joakim Landholm, koncerndirektør med ansvar for ruteudvikling i SAS.

Den ugentlige afgang fra København til Las Palmas bliver ligeledes om lørdagen.

Med de tre nye ruter får SAS otte ruter til seks destinationer i Spanien. Det er Billund-Malaga, Aalborg-Malaga, København-Palma de Mallorca, København-Barcelona, København-Madrid, København-Malaga, København-Alicante og København-Las Palmas.

SAS åbner i vintersæsonen i alt syv nye ruter fra Skandinavien og kommer dermed op på 53 nye ruter i 2014.

Samtidig med åbningen af de nye vinterruter har SAS besluttet, at forlænge sæsonen for nogle af ruterne fra sommerprogrammet - som helårsruter eller som ekstra ruter i juleferien.

Rejsende fra København kan således flyve på storbyferie til Mallorca over jul og nytår, hvilket også gør sig gældende for ruten mellem København og Thessaloniki.

Ruten mellem Aalborg og Oslo fortsætter som helårsrute.

Det samme gør ruterne København-Alanya, København-Leeds, København-Linköping.

Som en del af sit nye vinterprogram øger SAS antallet af daglige afgange fra fem til seks på ruten mellem Billund og København, hvilket ifølge selskabet giver jyderne endnu bedre forbindelser fra København til blandt andet USA.

Billetsalget til de nye vinterdestinationer begynder i dag.

Det første fly til Las Palmas fra København letter den 1. november og flyver til og med den 28. marts, mens flyene til Malaga fra Aalborg og Billund letter den 20. december og flyver til og med 3. januar og igen fra den 7. februar til 28 marts.


Seneste nyt

fra Nordjylland