Solidt overskud ved LandboNord

Årsregnskabet for 2017 er klar ved LandboNord, som kan glæde sig over et overskud på trods af flere udgifter til oprustning.

Der er sorte tal på bundlinjen ved LandboNord, som netop har præsenteret årsregnskabet for 2017. Det viser et overskud før skat på 2,3 millioner kroner.

2017 har været et godt år for de nordjyske landmænd med fornuftige afregningspriser.

- Langt de fleste af vores landbrugskunder kom stærkt ud af 2017, siger Uffe Bertelsen, der er administrerende direktør i LandboNord.

LandboNord har i løbet af 2017 haft fokus på at investere, mens salgspriserne og aktivitetsniveauet har været de samme. Derfor er det heller ikke så underligt, at overskuddet er en del mindre end i årsregnskabet for 2016, hvor LandboNord kunne præsentere et overskud på 6,1 millioner kroner.

De har blandt andet investeret i nye teknologier, digitalisering og flere specialiserede medarbejdere, ligesom de har åbnet LandboNord Østjylland p/s i Randers.

- En lang række investeringer som peger fremad, og som vi forventer os meget af i 2016, siger Uffe Bertelsen.

1,2 millioner kroner af overskuddet går igen i år tilbage til ejerne – nemlig medlemmerne af LandboNord, som får 1000 kroner i medlemsrabat.

LandboNord forventer, at både aktivitetsniveauet og antallet af investeringer vil stige i 2018.


Seneste nyt

fra Nordjylland