Solouheld i nat: Fører fundet stærkt nedkølet

00:33

En yngre mand er fundet stærkt nedkølet 200 meter fra en skadet bil på en mark. Politiet mener, at uheldet er sket i nat

En mand er fundet stærkt nedkølet 200 meter fra en skadet bil på en mark ved Fjellerad. Politiet mener, at uheldet er sket i nat

Mandag middag blev der opdaget et solouheld ved Fjellerad, syd for Aalborg. På en mark blev en skadet personbil fundet af nogle forbipasserende. I bilen var der ingen personer.

Men i en grøft, 200 meter fra uheldet, finder de en mand, der er stærkt underafkølet. Han er føreren af bilen. Klokken 11:36 får politiet anmeldelsen om uheldet.

- Han var stærkt underafkølet og ukontaktbar, så han bliver hurtigt kørt til Aalborg Universitetshospital, siger Mogens Hougesen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Føreren af bilen er en 21-årig mand. Lægen på hospitalet er ifølge Mogens Hougesen sikker på, at manden nok skal komme sig efter at have ligget i nattefrost.

På grund af førerens tilstand, så ved politiet intet om, hvornår ulykken skete helt præcis og heller ikke hvorfor. Derfor ved politiet kun, at uheldet er sket i de mørke timer.

Bilen, som blev fundet, var identisk med den bil, som politiet har ledt efter i løbet af søndag. For omkring klokken 9 søndag fik politiet en anmeldelse om mulig spirituskørsel og havde derfor efterlyst bilen. Men politiet fandt ikke bilen i løbet af søndag. 

- Han skal nu tøs op, og så afhører vi ham formentlig først i morgen, siger Mogens Hougesen.

Flere nyheder fra TV2 Nord