Søn: 12 års fængsel for at slå min far ihjel

Sønnen til den 47-årige mand, der i december 2010 blev dræbt i sit hjem i Mou, håber på, at den mand, han mener, slog faderen ihjel, bliver dømt for drab og får 12 års fængsel.

Det siger han til TV2/Nord efter den første retsmøde torsdag, hvor han ligesom mange af de øvrige familiemedlemmer, der var mødt frem, så og hørte den mand, der er tiltalt for at slå hans far ihjel.

-  Jeg er rasende over at høre det, der kom frem i dag. Og det har været rigtigt hårdt. Det har hele året været. Men nu ved jeg mere om, hvad der egentlig skete den nat, fortæller Lasse Martin Larsen, der er studerende og søn af den dræbte John Larsen.

Sønnen understreger, at hans far var en sød, venlig og hjælpsom mand, der efter hans mening ikke kunne gøre en flue fortræd.

-  Jeg ved godt, at min far levede et hårdt liv det seneste par år. Men han var en god far og ville gøre alt for sin familie. Jeg tror, min far har været påvirket den nat, så kan han godt have været stor i munden, og det hele er gået over gevind, siger sønnen, Lasse Martin Larsen, som håber, den tiltalte 20-årige mand bliver dømt i overensstemmelse med anklageskriftet, for manddrab, og får 12 års fængsel.

Sagen fortsætter fredag i retten i Aalborg.


Seneste nyt

fra Nordjylland