Søn i retten: 52-årig tiltalt er en god far

Søn af tiltalt 52-årig mand tegner i Retten i Hjørring et billede af manden som en god far. Manden er blandt andet tiltalt for voldtægt af sin 10-årige steddatter.

Mandag fortsætter retssagen mod det par, der er tiltalt for seksuelle overgreb mod en dengang 9-årig pige. Parret - pigens mor og stedfar - er anklaget for i flere tilfælde at lade mænd voldtage den nu 10-årige pige.

På retssagens andendag vidnede stedfarens søn i Retten i Hjørring. Her beskrev han et billede af den 52-årige som en god far, men fortalte også at der altid har været meget alkohol i hjemmet, og at det var blevet værre, efter at faren flyttede sammen med den medtiltalte.

Sønnen fortalte i retten at han havde stillet sin far et ultimatum - han måtte vælge mellem sine børn og sin kæreste - den medtiltalte 53-årige kvinde.

Den tiltaltes søn havde ikke bidt særligt mærke i et svigt af den dengang 9-årige pige, fortalte han i retten foran sin meget berørte far.

Retten startede mandag for lukkede døre. Her blev der set endnu en videoafhøring af den nu 10-årige pige. Senere mandag skal en overlæge, en nabo til familiee, en borger fra byen og en ansat fra Frederikshavn Kommune i vidneskranken.


Seneste nyt

fra Nordjylland