Sønderjyske tager også tredje stik mod Aalborg

Sønderjyske havde absolut ingen problemer med at bringe sig på 3-0 i semifinaleserien mod Aalborg.

Meget skal gå galt, hvis de forsvarende danske ishockey-mestre fra Sønderjyske ikke skal spille sig i årets DM-finale. Søndag vandt sønderjyderne med 5-1 hjemme over Aalborg i den tredje semifinalekamp.

Samlet fører Sønderjyske semifinaleserien med 3-0, og holdet er nu blot en sejr fra at kunne indløse finalebilletten.

Søndagens sejr blev grundlagt i en forrygende første periode. For øjnene af 3251 hockeyfans i Vojens fik Sønderjyske en fremragende åbning på kampen. Der var blot spillet tre og et halvt minut, så havde Mads O. Lund og Patrick Asselin skudt værterne foran med 2-0.

Jason Walters gav Sønderjyske en 3-0-føring efter et kvarters spil, inden

Aalborgs Kasper Degn kort efter reducerede. Men inden perioden var slut havde Patrick Asselin bragt hjemmeholdet på 4-1.

Halvvejs inde i anden periode gjorde Cory Quirk det slutresultatet 5-1.

Senere søndag blev Frederikshavn også spillet halvvejs ud af semifinalerne af Herning, der vandt en lige så overbevisende sejr på 4-1. Dermed har både Herning og Sønderjyske altså matchbold næste gang holdene tørner sammen.