SOSU Nord-direktør fratræder

Samarbejdet med Anja Jørgensen er ophørt efter fælles aftale, siger bestyrelsesformand i en pressemeddelelse. Foto: TV2 Nord

Samarbejdet med Anja Jørgensen er ophørt efter fælles aftale, siger bestyrelsesformand i en pressemeddelelse. Foto: TV2 Nord

1 af 2

Anja Jørgensen fratræder nu sin stilling som direktør for SOSU Nord. Samarbejdet mellem direktøren og bestyrelsen ophører efter fælles aftale.

Vicedirektør Lene Kvist indtræder som konstitueret direktør, efter Anja Jørgensen har fratrådt sin stilling. 

De danske erhvervsskoler generelt og SOSU Nord specifikt har de seneste år været gennem flere meget store og krævende forandringsprocesser og reformer, der spænder fra konflikten om lærernes arbejdstid og overenskomst i 2013, til implementering af reformen af erhvervsuddannelserne. SOSU Nord har tilmed skullet fusionere tre afdelinger i det nye campus i Aalborg.

- Forandringerne har krævet meget af både medarbejdere og ledelse på SOSU Nord. Vi er meget kede af samarbejdssituationen på SOSU Nord, og at den har resulteret i, at samarbejdet med Anja Jørgensen er ophørt efter fælles aftale, siger bestyrelsesformand Lars Bo Breddam i en pressemeddelelse. 

Anja Jørgensen blev ansat som vicedirektør i SOSU Nord i 2009 og har siden marts 2013 været direktør for SOSU Nord, der er en af landets største SOSU-skoler. Nuværende vicedirektør Lene Kvist indtræder som konstitueret direktør med virkning fra i dag.

- Ledelsen skal nu i tæt dialog med medarbejderne og deres organisationer arbejde videre med at styrke samarbejdskulturen og arbejdsmiljøet på SOSU Nord til gavn for både elever og medarbejdere, slutter Lars Bo Breddam. 

Se dokumentar-udsendelsen 'Spidserne' om Anja Jørgensen herunder: 

28:30

Spidserne - en portrætserie.

Luk video

 

Flere nyheder fra TV2 Nord