Spalvis skifter til norsk mesterklub

Den tidligere AaB-målmager Lukas Spalvis skal i det næste år spille for den norske mesterklub Rosenborg.

Lukas Spalvis har kigget langt efter succes, siden han sidste sommer skiftede AaB ud med den portugisiske storklub Sporting Lissabon. Nu vender den litauiske angriber tilbage til Skandinavien i jagten på at genfinde målformen.

22-årige Spalvis er blevet lejet ud til den norske mesterklub Rosenborg BK, som har hjemme i byen Trondheim. Aftalen gælder for resten af 2017, oplyser den norske klub på sin hjemmeside.

Dermed ser Spalvis ud til at erstatte den danske angriber Christian Gytkjær, som Rosenborg netop har solgt til tyske 1860 München, og de norske mestre håber helt sikkert, at den litauiske boksspiller kan genfinde det niveau, han viste i slutningen af sin AaB-tid.

I 2015/16-sæsonen scorede Lukas Spalvis 18 Superliga-mål for AaB, hvilket gjorde ham til topscorer i den bedste danske række. Spalvis har endnu nået at spille en kamp for Sporting Lissabon, fordi han i efteråret sad ude som følge af en knæskade.

Lukas Spalvis blev i januar lejet ud til den portugisiske klub Belenenses, men de valgte at annullere aftalen på grund af litauerens fysiske form. Rosenborg oplyser, at lejeaftalen med Lukas Spalvis går endeligt igennem, når han består lægetjekket i klubben.


Seneste nyt

fra Nordjylland