Spalvis vil ikke snakke om storskifte

02:17

Lukas Spalvis er fra næste sommer fortid i AaB, når han skifter til den portugisiske storklub Sporting Lissabon. Men selvom det er en drøm, der går i opfyldelse, er det ikke noget, den litauer vil snakke om. Hverken på holdets træningslejr i Tyrkiet - eller resten af sæsonen

Spalvis skifter snart klub, men det er ikke noget, han vil tale om.

1 af 2

Den unge angriber har fuldt fokus på at få sluttet ordentligt af hos AaB

Lukas Spalvis er fra næste sommer fortid i AaB, når han skifter til den portugisiske storklub Sporting Lissabon. Men selvom det er en drøm, der går i opfyldelse, er det ikke noget, den litauer vil snakke om. Hverken på holdets træningslejr i Tyrkiet - eller resten af sæsonen.
 
- Lige nu er jeg spiller her og fokuserer kun på den klub. Så når det bliver den 1. juli, kan du spørge mig om Sporting.

Sammen med resten af AaB-mandskabet er Lukas Spalvis i disse dage i Belek i Tyrkiet for at få helt styr på sit sidste halvår i AaB, hvor både mesterskab, pokaltitel og topscorerprisen er inden for rækkevidde. 

- Der er altid en chance, og jeg synes ikke, vi behøver at skjule det. Vi gjorde det for to år siden, og nu er vi med i toppen, så jeg håber, at vi kan gøre det spændende til de sidste kampe. Så nu må vi se, siger Lukas Spalvis.  

AaB spiller første turneringskamp i forårssæsonen den 29. februar, hvor de gæster FC Midtjylland.
 

Forsiden lige nu