Spar Nord Fonden sikrer flere penge til Hele Nordjyllands Håndrækning

Foto: Spar Nord

Spar Nord Fonden donorer fra efteråret penge til AaB-initiativet Hele Nordjyllands Håndsrækning, som uddeles til velgørende aktiviteter.

Der vil fra efteråret være endnu flere penge i puljen, når Hele Nordjyllands Håndsrækning bliver uddelt. Spar Nord Fonden har valgt at støtte projektet, som AaB satte i søen i foråret 2015.

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at AaB donerer én krone per fremmødt tilskuer til klubbens hjemmekampe i Superligaen. Det har den nordjyske klub gjort siden foråret 2015, og nu følger Spar Nord Fonden trop og smider også en krone i puljen hver gang, en tilskuer indløser billet til en kamp på Aalborg Portland Park.

- Vi har talt meget om Hele Nordjyllands Håndsrækning, siden AaB lancerede det sympatiske projekt for et par år siden. På sin helt egen måde ligner AaB’s initiativ det, som Spar Nord Fonden er sat i verden for – nemlig at støtte der, hvor det giver stor mening – at gavne og udvikle fællesskabet - og at skabe glæde, siger Spar Nord Fondens direktør Steffen Nørgaard i en pressemeddelelse.

Læs også Broen Aalborg modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning

Spar Nord Fonden har givet tilsagn om at støtte Hele Nordjyllands Håndsrækning i minimum to år, og det glæder AaB, at fonden, som årligt uddeler omkring 40 millioner kroner til velgørende formål, er kommet med om bord.

- Vi oprettede for to og et halvt år siden Hele Nordjyllands Håndsrækning, fordi vi gerne vil være med til at tage socialt ansvar og synliggøre, at AaB er bevidst om sin rolle og betydning for Nordjylland og det nordjyske samfund. Siden da er vores initiativ blevet flot modtaget, og med Spar Nord Fondens opbakning vil vi i den kommende tid kunne gøre en endnu større forskel med bidrag til nordjyderne, der altid har stået bag vores klub i såvel medgang som modgang, og vores model vil på denne måde stadig fremstå tydelig og troværdig, siger AaB's direktør Stephan Schors.

Hele Nordjyllands Håndsrækning uddeles til projekter i Region Nordjylland.

Flere nyheder fra TV2 Nord