Spar Nord forhandler om Roskilde Bank

Der er flere interesserede købere til Roskilde Bans filialnet, som splittes til atomer for at opnå højest mulig pris. Spar Nord er blandt de mulige købere.

Mindst fire store og små banker er i fremskredne forhandlinger om at dele resterne af Roskilde Bank mellem sig, skriver dagbladet Børsen. Hele bankens filialnet bliver splittet i atomer for at få mere værdi ud af Nationalbankens forlængede arm i domkirkebyen. Den kommende bestyrelsesformand Henning Kruse Petersen slog i går dørene op for de interesserede.

Den kommende bestyrelsesformand, Henning Kruse Petersen, slog torsdag dørene op for de interesserede. Forhandlinger om et kommende salg forløb over aftenen.

- Jeg kan bekræfte, at vi i øjeblikket forhandler med forskellige interesserede købere, siger Henning Kruse Petersen til Ritzau.

Ifølge avisen er de interesserede købere Sydbank, Nordea, Spar Nord Bank og Arbejdernes Landsbank. En joker i forhandlingerne er Sparekassen Sjælland, hvilket dog bliver afvist af direktionen.

Hver bank møder op med hver deres liste af ønsker til konkrete filialer. Og sandsynligvis også ønsker om de kunder, man ikke vil have med ind i folden.


Seneste nyt

fra Nordjylland