Spejderleder dømt for at befamle en otteårig pige

En 26-årig mand fra Aalborg er idømt 40 dages fængsel for at have befamlet en otteårig pige. Han frakendes samtidig retten til at have med børn og unge at gøre i to år.

En 26-årig mand fra Aalborg er idømt 40 dages fængsel for blufærdighedskrænkelse. Retten i Aalborg fandt ham for et stykke tid siden skyldig i blufærdighedskrænkelse, og efter at mandens personlige forhold var blevet undersøgt, blev straffen udmålt tirsdag ved Retten i Aalborg.

Her blev manden idømt 40 dages fængsel for blufærdighedskrænkelse af en otteårig pige. Samtidig blev han frikendt retten til de nøæste to år at have med børn og unge under 18 år at gøre i forbindelse med fritidsaktiviteter eller i erhvervsmæssig sammenhæng.

Den nu 26-årige mand er kendt skyldig i at have befamlet den på det tidspunkt otteårige pige på en spejderlejr, der fandt sted 6. og 7. maj 2016. Den 26-årige var spejderleder, og pigen var med på lejren som spejder, fortæller anklager Susanne Hansen.

Manden var oprindeligt tiltalt for både at have rørt ved hende og stukket fingre op i både skede og anus på pigen, men han er kun kendt skyldig i at have rørt ved hende, hvilket han også har erkendt i retten.

Han har udbedt sig betænkningstid i forhold til, om han vil anke dommen.


Seneste nyt

fra Nordjylland