Kvinde spillede ulovligt i arbejdstiden for millioner

En kvinde fra Hanherred står over for en tiltale for bedrageri i millionklassen, når hun efter planen skal møde i retten torsdag.

En 37-årig kvinde er tiltalt for at have misbrugt et spillesystem på sin arbejdsplads, og torsdag kører sagen ved Retten i Hjørring.

Kvinden var ansat i en butik, der havde spillesystemet Cashpoint, som beskæftiger sig med online sports betting, og hun er tiltalt for at have misbrugt systemet i en periode fra 5. november 2017 til 21. marts 2018. 

Ifølge anklageskriftet foretog kvinden fiktive spil på butikkens Cashpoint-system for minimum 3,5 millioner kroner. Det foregik fordelt på et stort antal gange i arbejdstiden.

Kvindens arbejdsgiver risikerede på den måde at tabe et beløb svarende til kvindens fiktive spil, og ifølge anklageskriftet mener politiet, at arbejdsgiveren som følge af kvindens ulovlige spil mistede minimum 440.000 kroner. 

Derfor er hun tiltalt for databedrageri af særlig grov beskaffenhed.

Det fremgår ikke af sagens oplysninger, hvordan kvinden forholder sig til tiltalen, men det ventes at komme frem som noget af det første, når sagen indledes. 


Seneste nyt

fra Nordjylland