Spillerforening truer Aalborg DH med konkurs

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Michael Sahl Hansen, direktør i Håndbold Spiller Foreningen, kritiserer Aalborg DH for ikke at udbetale løn.

Håndboldspillerne i Aalborg DH har ikke fået udbetalt deres fulde løn i Aalborg DH. En enkelt spiller trues nu med at blive sat på gaden.

Det fortæller Michael Sahl Hansen, direktør i Håndbold Spiller Foreningen, der nu truer med at begære den nordjyske klub konkurs.

- Vi har en del problemer med Aalborg DH. Spillerne i Aalborg DH har store problemer med at få deres løn i forhold til at få deres husleje betalt.

- Der er spillere, der bliver truet med at blive sendt på gaden. De har heller ikke fået deres regninger - i forhold til internet og telefon - betalt.

- Og der er også tidligere spillere i Aalborg DH, som ikke har fået deres feriepenge betalt, da de afsluttede deres tid i Aalborg, siger Michael Sahl Hansen.

Direktøren mener, at han kan blive tvunget til at begære Aalborg DH konkurs.

- Det ender i sidste ende med en konkursbegæring, det er vi nødt til. Det er det, der kommer til at ske i næste ombæring, advarer Michael Sahl Hansen.

Han nævner en håndfuld navne i Aalborg DH, som enten mangler at få udbetalt feriepenge, regninger eller husleje.

- Selve grundlønnen får de, men eksempelvis har den norske spiller Siri Seglem ikke fået betalt sin husleje. Hun har prøvet at komme væk fra klubben i lang tid, fordi tingene ikke fungerer.

- Jeg har talt med udlejeren, og hun bliver nu truet med at blive sat på gaden. Der er en aftale om, at klubben også skal betale husleje. Det står i spillernes kontrakter.

- Vi kan ikke leve med, at det fungerer på denne måde, og spillerne er grædefærdige over det her, siger Michael Sahl Hansen.

Michael Sahl Hansen har forsøgt at appellere til Aalborg DH-direktør Boye Larsen om at løse problemerne, men det har ikke båret frugt.

- Det er en klub, der i den grad sejler. Nogle af spillerne har mulighed for at komme andre steder hen, men bliver simpelthen bare holdt tilbage af en mand, der sidder deroppe og sætter hælene i, siger han.

Flere nyheder fra TV2 Nord