Spirituskontrol på J-dag: Flere nordjyder kørte i fælden

Natten mellem fredag og lørdag foretog færdselspolitiet spirituskontrol i Aalborg og Hjørring, hvor mange nordjyder var ude at smage på årets første juleøl.

J-dag er som regel lig med blinkende hatte, store bannere og høje promiller på Nordjyllands barer og værtshuse. Dette gjorde sig også gældende fredag nat, da Tuborgs juleøl blev gjort tilgængelig. 

Derfor var Færdselspolitiet klar med alkometeret i Aalborg og Hjørring for at tjekke, om nordjyderne havde styr på promillen, inden de satte sig bag rattet. 

Det var der desværre flere, der havde svært ved. Politiets syv betjente havde taget en læge med til kontrollen. De måtte sende i alt 10 personer videre for at få taget blodprøver, da der var mistanke om, at de havde for meget alkohol i blodet. 

En enkelt var ude at køre på trods af, at vedkommende tidligere havde fået frakendt kørekortet, og to biler fik afmonteret nummerpladen. 

Derudover fangede betjentene også en privatperson, der kørte som pirattaxa. Denne person kan nu se frem til en klækkelig bøde. 


Seneste nyt

fra Nordjylland