Sponsorere sikrer White Hawks forstærkninger

Med økonomisk hjælp fra 10 lokale firmaer i Frederikshavn er det lykkedes Frederikshavn White Hawks at hente to canadiske angribere til klubben. Klubben betegner selv de to canadiere som interessante spillere.

 
-  Vi har udtrykt et ønske om at der skabes en meget stærk A-kæde, uden at det på nogen måde går ud over spilletiden til vores lokale kræfter " siger Ole Thue Hansen fra selskabet Scanel International A/S, der sammen med  Hytek A/S, Vestergaard Marine A/S, Nicon Industries A/S, Norisol A/S, P. Conradsen A/S, Victor A/S, Mekanord A/S, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan og Svend Aage Christiansen A/S samt en anonym sponsor, på denne måde aktivt medvirker til forstærkning til truppen.

De to nye White Hawks spillere 26-årige Andres Sarauer og 29 årige Dominic Leveille. 

Andrew Saraer er 193 cm høje og vejer 93 kg. Han skal give White Hawks greb tyngde. Han beskrives endvidere som særdeles stærk både i powerplay og boxplay.  Sarauer har i de sidste tre sæsoner produceret intet mindre end 176 point i 180 kampe i ECHL og kommer fra Reading Royals.

Dominic Leveille kommer fra CHL klubben Odessa Jackalopes. Han skal også give tyngde i angrebet med sine 180 cm og 91 kg.
 
-  Han er en right skytte, som vi har stort behov for i vores powerplay. Han er netop den type som klubben har ledt efter de sidste 2-3 måneder og må betegnes som et mindre scoop. Han har produceret 363 point i 294 kampe i CHL og har været på All-star holdet 4 år i træk, siger direktør i Elite Nord A/S Henrik Andersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland