Sportschef: Jeg er dælme en glad mand i dag

En lang proces kunne Hobro IK endelig offentliggøre deres nye cheftræner onsdag - noget, sportschef Jens Hammer Sørensen har ventet længe på.

Mens der blev spekuleret uden for klubbens trygge vægge, arbejdede Hobro IKs ledelse på højtryk for at sikre sig den helt rigtige træner. De havde håbet at kunne præsentere ham før nytår, men det skulle altså blive den 4. januar, før sportschef Jens Hammer Sørensen endelig kunne offentliggøre et navn. Thomas Thomasberg.

Noget, Jens Hammer Sørensen har set frem til at kunne længe.

- Jeg er dælme en glad mand i dag. Det kan du tro. Det har været et langt, sejt træk for at nå hertil, siger Jens Hammer Sørensen om processen, hvor flere emner har været oppe at vende og også er blevet kontaktet. 

- Vi satte tidligt nogle kriterier op for, hvilken slags træner vi gerne ville have i Hobro IK, og jeg er glad for at kunne sige, at Thomas Thomasberg har fået flueben ved stort set dem alle sammen. Han har hele paletten og kommer med erfaring fra den øverste hylde som både spiller og træner. Han har det hele, og så gør det jo ikke noget, at han er en lokal dreng, siger Jens Hammer Sørensen med henvisning til Thomasbergs opvækst i Haverslev lidt nord for Hobro.

Thomas Thomasberg bor i dag ved Mejrup i det vestlige Jylland og får med sit nyt job 90 kilometer i bil til at lægge taktik før hver træning og kamp. Noget, han nok får brug for, hvis han skal indfri Hobro IK's forventninger.

- Vi holder fast ved, at vi vil rykke op i Superligaen igen til sommer. Det ville være hult og fattigt, hvis vi ikke ikke gik efter det. Men vi har også ansat Thomasberg på en lang kontrakt, fordi han skal være med til at udvikle både holdet og klubben i mere end et halvt år. Så vi forventer god træning og en seriøs indstilling. Og så selvfølgelig at vi vinder en masse fodboldkampe, siger Jens Hammer Sørensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland