Sprang automat i luften og stjal 432.600 kroner

Foto: TV2/Nord

Fire mænd er tiltalt for at have sprængt en pengeautomat og have stjålet 432.600 kroner fra den. Retssagen mod dem begynder mandag.

Første gang så gik det. Men anden gang klappede fælden. Fire mænd er tiltalt for at sprænge pengeautomat i luften, og stjålet 432.600 kroner fra den. Derudover er de også tiltalt for at forsøge et andet tyveri.

Første tyveri skete den 2. april 2015, hvor en pengeautomat i Ørsted blev sprængt i stykker. Tyvene på stedet brugte gas og ilt til at smadre pengeautomaten. Der blev stjålet 432.600 kroner fra automaten.

Andet forsøg med sprængning var ved en sparekasse i Hals natten mellem den 14. og 15. maj i år. Og dette forsøg mislykkedes. Tyvene blev taget på fersk gerning af politiet. To af tyvene blev anholdt uden for banken, hvor de sad i en stjålet bil. I bilen var de materialer, som der kunne bruges til sprængning. De to andre blev fanget samme nat.

De fire tiltalte mænd er mellem 23 og 36 år. I forbindelse med varetægtsfængsling i år nægtede de fire mænd sig skyldige. Retssagen mod de fire mænd begynder mandag klokken 9 ved Retten i Aalborg.

Flere nyheder fra TV2 Nord