Sridhar afløser Roslin i VEB

 Sridhar afløser Roslin i VEB

Vendsyssel Elite Badminton har skrevet kontrakt med et af de største talenter i international badminton.

24-årige Anup Sridhar skifter til den ambitiøse klub i Frederikshavn, hvor han afløser Roslin Hashim fra Malaysia. VEB oplyser endvidere, at englænderen Tracey Hallam er klar til at tørne ud for klubben.

Anup Sridhar, der kommer fra Banglalore i Indien, understregede sit store talent, da han ved VM for tre uger siden kvalificerede sig til kvartfinalerne. Undervejs besejrede den nybagte VEB-spiller stjerner som Taufik Hidayat og Hafiz Hashim.

Med to semifinale- og to kvartfinalepladser i store internationale turneringer har Anup Sridhar fået sit genenmbrud i i 2007. Han forklarer sin fremgang med, at han er blevet dygtigere til at focusere på den enkelte match og udelukke alt andet.

VEB's sportschef, Peter R. Jensen, er begejstret for tilgangen, der p.t. ligger nr. 29 på verdensranglisten.

- Anup Sridhar er en meget interessant spiller. Måske det mest spændende navn i øjeblikket på den internationale badmintonscene, vurderer Peter R. Jensen.

Anup Sridhar afløser Roslin Hashim, som stopper i VEB, fordi han ønsker at bruge alle sine kræfter på at kvalificere sig til OL i Beijing.

VEB er også nået til enighed med den 32-årige englænder Tracey Hallam. Hun kvalificerede sig - ligesom Anup Sridhar - til kvartfinalerne ved VM i Kuala Lumpur. Det flotte resultat efterlader ingen tvivl om, at Tracey Hallam er Englands bedste damesingle. Dermed er hun sikker på at blive udtaget til OL næste år i Beijing.

- Det betyder, at hun har overskud til at repræsentere VEB i Badmintonligaen. Hun bliver en stor gevinst for os og gør, at vores dameside ser meget stærk ud, siger Peter R. Jensen.

VEB spiller sæsonens første kamp på tirsdag ude mod BS København.


Seneste nyt

fra Nordjylland