Stadig fugtproblemer på Rosengården

 Stadig fugtproblemer på Rosengården

Værelserne er klar på plejehjemmet i Jerslev - men det halter i stueetagen. Kommunen ærgerlig over forsinkelsen.

Plejehjemmet Rosengården i Jerslev skulle have været indflytningsklart pr. 1. august efter en renovering. Men de fugtproblemer, der har præget omflytningen, er endnu ikke væk. Man er derfor i gang med at finde ud af, om der er borgere, som kan komme i klemme.

- Vi blev enige om i byrådet, at beboerne på Rosengården skulle have bedre levevilkår, og det er i bund og grund en god historie. Men det er ærgerligt, at det skal trække sådan ud, og at vi skal have de fugtproblemer, siger Ole Jespersgaard (Soc.dem.), der er formand for Socialudvalget i Brønderslev Kommune.

Det er i stueetagen, at problemerne er størst lige nu.

- Der tørres på livet løs på Rosengården, så vi hurtigst muligt kan gøre fællesarealerne indflytningsklar. Beboernes lejligheder er sådan set klar til beboelse, men det er umuligt at bo der, så længe resten ikke står færdigt. Det vil vi ikke byde hverken beboere eller personale, siger Ole Jespersgaard.

"Ring til Bodil Christensen"
Der bliver snart holdt et bygherremøde for at få finde ud af, hvornår beboerne kan flytte ind. Han opfordrer borgere, der kommer i klemme ved den sene indflytning til at kontakte ældrechef Bodil Christiansen.

- Skulle der være borgere, som har opsagt deres lejlighed, solgt deres hus eller lign. og måske skal fraflytte nu, så prøver vi selvfølgelig at finde en løsning i kommunen.

Kommunen har søgt juridisk assistance for at få placeret et eventuelt ansvar hos de rådgivere, man har benyttet.


Seneste nyt

fra Nordjylland