Stadig underskud i Sparekassen Himmerland

Sparekassen Himmerland kommer ud af første halvår med et mindre underskud på i alt 44 millioner kroner, men det skaber ikke uro i banken.

- Vores kunder kan være helt trygge ved at være i Sparekassen Himmerland, for vi hører til blandt landets stærkeste pengeinstitutter. Og det uanset, at vi desværre leverer et mindre samlet underskud i første halvår på 44 millioner kroner, siger Svend Jørgensen, der er sparekassedirektør i Sparekassen Himmerland.

På trods af tabet har banken dog stadig et plus på 73 millioner kroner på den primære drift.

- Vi har heldigvis masser af kræfter til at modstå dårlige tider, og vi må desværre konkludere, at mange af de små og mellemstore virksomheder, som sælger til det danske marked, fortsat mærker krisen. Den type virksomheder har vi en del af i vores markedsområde, og de udfordringer, som de mærker, kan aflæses i en del af deres regnskaber, som vi har modtaget i de seneste par måneder, siger sparekassedirektøren.

I det første halvår af 2011 har Sparekassen Himmerland fået 8212 nye kunder. De 5300 er kommet gennem sammenlægningen med Sparekassen Midtfjord.


Seneste nyt

fra Nordjylland