Stadionudvidelse i Hobro klar til kommende kamp

Hobros nye tribune er klar til brug fra i morgen. Foto: Dannie Rosenkrantz.

Når Hobro IK i morgen tager imod Randers FC i årets sidste hjemmekamp i Alka Superligaen, vil det nye tribuneafsnit blive taget i brug.

Lørdag den 5. december på DS Arena i Hobro afvikles lokalbraget mellem Hobro IK og Randers FC i Danmarks bedste fodboldrække. De fysiske rammer omkring cheftræner Ove Pedersens første hjemmekamp bliver anderledes end tidligere. Hobro IK kan nemlig tage den nye Jutlander Bank Tribune i brug, hvor der er plads til samlet 3.000 tilskuere – heraf 2.200 på overdækkede siddepladser.  Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Dermed kan Hobro IK nu opfylde licenskravene til at spille i Alka Superligaen, hvor der kræves en stadionkapacitet på minimum 10.000 tilskuerpladser, hvoraf mindst 3.000 pladser skal være overdækkede og individuelle siddepladser.

Udover indvielsen af det nye tribuneafsnit kan Hobro IK også byde klubbens sponsorer velkommen til en udvidet lounge på Spar Nord-hovedtribunen. Den nyopførte Jutlander Bank Lounge er blevet indrettet med en kapacitet til 450 gæster. De samlede udgifter til ombygning af DS Arena og de tilhørende faciliteter til klubbens administration løber op i 35 mio. kroner og er kommet i stand gennem et anlægstilskud fra Mariagerfjord Kommune samt ved salg af tribune- og stadionsponsorater.

Det glæder os, at vi nu kan tilbyde vores tilskuere og sponsorer adgang til faciliteter, der er fuldt ud på højde med andre Superliga-klubber

"Det glæder os, at vi nu kan tilbyde vores tilskuere og sponsorer adgang til faciliteter, der er fuldt ud på højde med andre Superliga-klubber. Stadionudvidelsen er endnu en milepæl i klubbens historie og samtidig et bevis på, at mod og vilje også er til stede udenfor banen i Danmarks mindste Superliga-by," siger formand Steen Juulsgaard fra Hobro IK.

Flere nyheder fra TV2 Nord