Stædig bilist taget for spritkørsel to gange på to timer

Foto: Per Frank Paulsen

En 49-årig mand havde natten til lørdag ualmindeligt svært ved at lade sin bil stå.

Det er vist almindeligt kendt, at alkohol kan få folk til at gøre de mærkeligste ting. Men en 49-årig mand fra Nykøbing på Mors satte alligevel en form for rekord i mærkværdig - og knap så gennemtænkt - opførsel natten mellem fredag og lørdag.

Her blev han nemlig taget for spritkørsel ikke bare én, men to gange. Og det på imponerende kort tid og uden gyldigt kørekort.

Den 49-årige mand blev standset første gang på Markedsgade i Nykøbing klokken et natten til lørdag. Han blev taget med på stationen for at få taget en blodprøve, så man kunne fastslå den præcise promille. Ved samme lejlighed fandt man ud af, at manden havde mistet sit kørekort for et tidligere brud af trafikloven.

Knap en halv time og en blodprøve senere blev manden løsladt igen. Men bare 10 minutter senere, klokken 02.38, blev manden så standset igen, denne gang på N.A. Christensensvej.

Og da den stadig var gal med promillen, inkasserede manden altså en dobbelt sigtelse - for to gange spritkørsel og to gange at have kørt i frakendelsestiden.

For at forhindre manden i at overtræde flere paragraffer, valgte Midt- og Vestjyllands Politi at konfiskere hans bil.

Flere nyheder fra TV2 Nord